Travel

O zi de vineri cu planuri frumoase!

Intotdeauna apreciez spontaneitatea la mine, dar si la cei din jurul meu. Imi place sa ma bazez pe intuitie, sa fac lucrurile asa cum simt. Spre exemplu, astazi mi-am stabilit un obiectiv pe termen scurt, mai exact ca maine sa nu fie o zi de sambata obisnuita ci din contra sa fac o escapada la munte. Acest lucru il apreciez si la prietenii mei, care stiu sa ma surprinda prin planuri de moment dar care starneste un efect minunat asupra sufletului meu cat si pentru sufletul lor.

Imi place sa ma bucur de viata, de lucrurile simple, de zilele frumoase, chiar si de cele gri. Consider ca fiecare zi ma invata ceva nou. O consider o noua experienta. Ca sa fii fericit/fericita nu iti trebuie toti banii din lume, ci mai degraba oamenii potriviti alaturi de tine si ceva ambitie ca sa pui in practica tot ceea ce ti-ai propus sa faci.Featured image

Ce vreau sa va mai spun este urmatorul lucru: Nu lasa pe maine ce poti face astazi. De la aceasta idee pornesc in orice vreau sa fac si am si rezultate,  chiar si la simplul fapt de a face ordine prin casa, daca ai pus mana pe un lucru, cel mai bine e sa finalizezi, iar in urmatoarea zi va veti  simti mult mai bine si mai proactivi.

O zi cu mult soare!

Cu drag, Evafashion. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s