LOVE

Cel mai frumos este sa iubesti

De ce iubim? Iubim ca suntem oameni, iar iubirea inseamna un intreg, care se rezuma la doi in unu. Ma consider un suflet fericit atunci cand ofer iubire, deoarece este cel mai placut sentiment. Mai greu este de descris, fata de cat se simte. Cand vad oameni in jurul meu, care se alinta, se apreciaza neconditionat, isi vorbesc frumos, ii admir din tot sufletul, deoarece aceasta categorie ma reprezinta. Ma simt cu adevarat implinita, iar asta reiese din privirea si gesturile pe care la fac, ci  nu doar prin cuvinte.

Featured image

Pe cealalta baricada intalnesc apropiati, care imi spun ca nu sunt fericiti, ca nu si-au gasit jumatatea. Raspunsul meu este unul cat se poate de clar. Ca sa fii iubit, mai intai de toate trebuie sa stii ce vrei de la viata ta si sa nu te incurci cu jumatati de masura. Fie iubesti neconditionat, fie nu mai iubesti deloc. Odata cu inaintarea in varsta, observ ca femeile devin din ce in ce mai selective, pretentioase, cu multe idealuri. Dragi femei, trebuie sa stiti cam ce puteti oferi la randul vostru, inainte de a ridica stacheta.

Sinceritatea este cheia succesului intr-o relatie. Din momentul in care nu dati cartile pe fata, apare duplicitatea, care strica intreaga casa. Fiti sinceri cu voi si cu cei din jurul vostru, apoi veti fi apreciati la adevarata valoare.

Multe dintre noi folosim destul de des sintagma: “draga e bine sa fii selectiva”. Nu contesc ca n-ar fi adevarat, dar mai intai trebuie sa fii selectiva cu gandurile si ideile tale, iar apoi sa treceti la fapte.

O zi plina de iubire sa aveti!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s