Stories

Stampila fericirii

Dincolo de sensul denotativ al cuvantului stampila, te-ai gandit vreodata ce conotatii are acesta? Eu ma identific in stampila fericirii. De ce? Pentru ca sunt o fire vesela, iubesc, privesc lucrurile pozitiv, ma bucur si de o vreme insorita, dar si de una ploioasa, stiu sa apreciez oamenii, si sa am o amprenta fericita asupra sufletului meu.

Featured image

Daca v-am dat de gandit, chiar ar fi cazul sa meditati asupra tipului de stampila in care va regasiti, fie stampila aeriana, daca va place sa fiti mereu la inaltime, fie stampila momentului, cand nu mai stiti ce zi este azi sau oricare ar fi ea.

Cu totii stim ca stampila ne poate ajuta sa personalizam o multime de documente si nu numai. Cum ar fi ca stampila noastra sa aiba o personalizare? De exemplu, la ziua unui prieten bun sa personalizam pentru toti invitatii, tricourile. Atmosfera s-ar transforma subit, iar sarbatoritul ar fi surprins si ar ramane cu niste amintiri frumoase.

Majoritatea oamenilor asociaza stampila cu acea piesa fixata pe un maner si purtand gravat o inscriptie, care se aplica pe un act spre a-i da valabilitate, iar cel mai des intalnim stampile cu set de litere, disponibile in formatul uzual de birou sau de buzunar.

Cea mai interesanta gama pe care am descoperit-o, este cea de la Colop, mai exact Printer Line, care are o varietate de dimensiuni, de la mici si usoare la mari si generoase, si de forme, inclusiv rotunde, ovale si chiar triunghiulare.

Dragilor, cam asa sta treaba cu stampilele, ne face sa dam culoare universului, sa visam, si chiar sa devenim 2 in1!

Featured image

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s