LOVE

Am uitat sa mai fim noi

Oare mai stii cine esti tu? Ce se intampla cu viata ta? Mai iubesti? Iti mai dai valoare ca om, ca suflet?

Mai stii ce sunt alea lucruri simple? Mai ai prietenii de altadata? Sunt intrebari la care ar trebui sa ne raspundem cu totii.

Featured image

Ma uit in jur, si peste tot vad numai ceata. Oameni foarte acaparati de varii probleme, acum nu stiu ce se afla in sufletul lor, ca n-am facut introspectie la nimeni. Dar, zic asa, ca e bine sa ne reamintim cine suntem noi si ce vrem sa facem cu ale noastre vieti.

Intalnesc diferiti oameni in anumite medii, care pur si si simplu, nu mai stiu daca sunt ei sau cumva poarta o masca, de aici si povara scepticismului. Ce-i drept, din acest motiv se creeaza atatea controverse.

In ciuda tuturor circumstantelor, eu cred cu tarie ca mai exista si oameni iubitori, gingasi, care cred in ei, si isi contureaza un viitor instelat. Este adevarat ca procentul acestei categorii de oameni a cam scazut, dar eu vreau sa raman  in minimul procent cu un suflet mare. Sa dezarmez oamenii cu zambetul meu, sa-i provoc sa fie altfel prin atitudinea pe care o adopt, sa iasa din acea incordare psihica si sa mai lase orgoliul undeva departe de cei dragi.

Imi place sa cred ca mai exista iubire sincera, care nu e doar de dragul rutinei, sa fim in rand cu ceilalti. Apreciez persoanele care iubesc la cote maxime, lupta unul pentru celalat pana la nesfarsit, si nu cedeaza orice ar fi. Acestia sunt oamenii cu adevarat puternici, care sunt in divort cu lasitatea, care au argumente impotriva ei si stiu sa iasa la capat cu brio.

Haideti sa ne reamintim ca putem fi mai buni, ca avem potential si ca stim sa iubim din tot sufletul!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s