Adv. &Stuff

Ce cadou sa îi iau iubitului/soţului meu?

Pun pariu că nu o dată v-aţi pus această întrebare. Da, ca voi, multe alte femei aleargă după cadoul perfect pentru cei pe care îi iubesc, iar goana devine şi mai stresantă atunci când se apropie o zi importantă în viaţa lor. Dar staţi fără griji. Împreună cu Gadget World am făcut o listă de cadouri pentru EL, bărbatul unic din viaţa voastră, fără să plătiţi o avere.

Îi place să asculte muzica preferată la duş, în piscină sau în bucătărie, atunci când găteşte? Răsplăteşte-l cu boxa portabilă cu bluetooth, rezistentă la apă, şocuri şi aburi. Cu o autonomie de 6 ore, el se va înconjura de muzica ce îl relaxează şi îi stârneşte creativitatea culinară, spre exemplu. În plus, această boxă poate fi folosită şi pentru a răspunde la telefon atunci când se bălăceşte sau bucătăreşte pentru tine. Un cadou veritabil pentru un music lover.

Featured imageLa petreceri îi place să fie funny? E sufletul distracţiei, dar vrea, în acelaşi timp, să fie şic? Oferă-i cravata colorată din bule pe care să le spargă de distracţie. Colorată şi foarte practică, în acelaşi timp, este „instrumentul” perfect de purtat şi la birou, alături de un costum elegant. Este metoda cea mai bună de a te elibera de stres, de a scăpa de agitaţia de la locul de muncă, precum şi a te înconjura de o stare de pozitivism şi relaxare atunci când lucrurile par să nu meargă în direcţia potrivită.Featured imageDacă îl pasionează fotografia, oferă-i un cadou perfect pentru el – lentila universală pentru telefon. Indiferent dacă are Samsung sau iPhone, acest cadou de mici dimensiuni se aplică pe telefon cu un cârlig şi îi permite să zoom-eze şi să facă poze mai clare, reale şi cu adevărat inedite. Este perfectă şi pentru tablete, laptopuri şi pe orice dispozitiv dotat cu o cameră foto.

Featured image

Maşina fără accidente, cu o cameră DVR HD se ţine. Această cameră, de 5 megapixeli, se montează pe parbrizul vehicului şi permite înregistrarea imaginilor în timp ce conduce, cu posibilitatea de a edita şi previzualiza întreaga filmare pe LCD-ul de 2.5 inchi. Şi cum bărbaţii iubesc maşinile, îl vor folosi la adevărata valoare, cu siguranţă. Timpul de înregistrare este nelimitat, iar când locul de pe cardul de memorie se termină, camera suprascrie peste cele mai vechi imagini. Are o baterie detaşabilă, iar încărcarea ei se face prin USB. Simplu, eficient, ieftin, gadgetul perfect pentru un bărbat.

Featured image

Caută un ceas potrivit personalităţii lui? Nu şi-ar dori un ceas care să îmbine utilitatea timpului cu cea a smartphone-ului? Ceasul Smart Watch, elegant, cu curea metalică este cadoul special conceput pentru cei care caută facilităţile şi eleganţa unui ceas clasic, dar şi performanţele unui smartwatch. Cu design minimalist, funcţional, echipat cu bluetooth 3.0 şi cu o baterie care ţine până la 80 de ore, acest ceas se conectează foarte uşor la orice tip de telefon, fie el pe Android sau iOS.Featured imageAcum că ţi-am prezentat toate propunerile pentru un gadget-cadou la modă, perfect pentru cel iubit, nu rămâne decât să dai un click pe www.gadgetworld.ro şi să îl alegi pe cel care să îl facă fericit. Spor la cumpărături!

Sursa foto: http://www.gadgetworld.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s