Fashion

Iti place sa fii la moda?

Moda. Un cuvant de prea multe ori folosit, dar nu stiu cat de inteles este. Sunt sigura ca iti place sa fii la moda, sa fii in trend cu noutatile, cu ce se poarta, dar pe langa aceste aspecte, atitudinea are rolul principal in toata aceasta ecuatie.

Pe langa ceea ce porti, mai trebuie sa ai o armonie cu limbajul trupului, dar si un echilibru de la interior catre exterior.

Cate dintre voi nu vi-ati cumparat  rochia X de dragul mamei, surorii voastre sau chiar a iubitului? De ce sa iti cumperi ceva, daca tu nu te simti bine in respectivul articol vestimentar? Doar ca ti-a spus prietena ta, vai, dar cat de bine iti sta, iar ea probabil era grabita sa mergeti mai repede la filmul ala de care ati tot vorbit.

Featured imageCand vrei sa iti cumperi haine, iti doresti sa ai tot timpul pe cineva cu tine, dar cel mai bun shopping se face atunci cand esti singura. Din simplu motiv ca nu te grabeste nimeni, ai timp sa te evaluezi mai bine, si asa te intorci multumita acasa. Nu te neglija, daca vrei sa fii cea mai frumoasa.

Featured image

Cam asa este cu moda. Mai intai de toate, trebuie sa te simti tu bine, nu doar de dragul celor din jurul tau. Tu porti respectiva rochie, fusta, sau orice alt articol, nu ele pe tine.

Featured image

Tocmai de aceea, definiti-va stilul, cu acest prilej, ii dai contur si personalitatii tale.

Daca esti o fire excentrica, iti place mereu sa iesi in evidenta, sunt convinsa, ca si tinutele tale sunt curajoase, culorile vi te inconjoara, pe cand, o persoana careia nu ii place sa iasa in centrul atentiei, poarta culori fade, clasice.

Eu zic ca e timpul sa va redefiniti, sa jonglati cu moda, dar intr-o maniera calda, placuta, cu stil si bun gust, iar daca nu aveti inclinatie, cel mai bine este sa consulti un designer vestimentar. Sunt convinsa ca o sa fii altfel! In sensul bun, bineinteles!

Featured image

Featured image

Outfit: Karmen Herscovici

Zi frumoasa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s