Adv. &Stuff

Bijuteriile- placerea femeilor

Cand vine vorba de bijuterii, femeile devin mai sclipitoare, incep sa zambeasca si mai mult. Nu cred ca exista femeie caruia  sa nu ii placa bijuteriile. Ce-i drept, ar fi un paradox.

Cel mai mult si cel mai mult ador bijuteriile atunci cand vreau sa merg la un eveniment, ele vin cu un plus catre tinuta mea, imi completeaza tinuta intr-un mod discret, dar elegant. Partea interesanta cu bijuteriile, in caz de nu va regasiti printre femeile care poarta doar diamante, este bine de stiut ca exista si bijuterii hand made, care arata foarte bine, le poti purta cu incredere, deoarece sunt spectaculoase.

Featured image

Dar asta nu este tot, si bijuteriile placate cu aur au un cuvant de spus. Daca iti place culoarea aurie, cu siguranta acestea sunt cele mai potrivite. Designul special al acestora iti ofera feminitate si te face sa te simti frumoasa. Exista o gama foarte variata a acestora, incepand de la inele, cercei, pana la pandantive si bratari. Sa nu uit, si pretul este unul accesibil, pentru toate buzunarele.

Featured image

In caz de nu va intelegeti cu bijuteriile hand made sau cu cele placate din aur, miza ramane pe cele din argint. Sunt ferm convinsa ca argintul nu se va demoda niciodata, in mod sigur sunt cele mai usor de purtat, la indemana tuturor si cel mai des intalnite. Featured image

Cand vreau sa port bijuterii de argint, am o apropiere fata de ceasuri. Imi sunt foarte simpatice, atractive si arata foarte bine pe mana unei femei. Din cauza asta, mi-as achizitona lunar cate unul.

Dragelor, sunt convinsa ca nu sunt singura impatimita asupra bijuteriilor. Sunt curioasa in care dintre categoriile mentionate mai sus, va regasiti voi.

Zi cu mult soare!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s