Stories

Iubeste si iarta pe cei din jur

Este foarte greu sa iertam, sa oferim sanse, sa fim mai buni, chiar si cu noi. In schimb, de facut rau, este foarte simplu. Cu totii stim sa ne uitam urat, sa barfim, sa ne strambam la semenii nostri, dar este o lupta sa fii mai bun si sa iubesti.

Orgoliile oamenilor nu le depasesc nici macar valurile marii. Cam atat de mare este comparatia. Si zic bine acest lucru, pentru ca si cei care pretind ca iti sunt prieteni, nu intodeauna se incadreaza in acest statut. Prietenii raman inradacinati in sufletul nostru, indiferent prin ce  obstacole ne trece viata, indiferent de distanta sau de orice alta conjunctura. Nu te uita niciodata, isi aduc aminte de tine, te surprind cand nu te astepti. Restul sunt simple cunostinte, sau chiar mai putin de atat, care considera ca o data pe an, te mai intreaba cum iti mai merge, si cam atat, si ca sa fie ingrijorarea dusa pana la capat, mai spun ca se bucura pentru tine, si ca iti vor tot binele din lume. Treaba nu sta cam asa.

Featured image

Featured image

Featured image

Featured image

Am prieteni putini, dar care ma implic sufleteste pentru ei. Nu ii uit indiferent de context, daca imi merge bine, nu ii  alung, vai doamne, cine mai este ca mine. Le acord atentia necesara intotdeauna, si imi fac timp, chiar si cand spun ca nu am. Cam asa este cu prietenii, ei se simt, nu iti trebuie multa scoala, ca sa faci diferenta dintre un prieten in adevaratul sens al cuvantului, ci unul care doar se crede ca iti este prieten. Sfatul meu este sa fiti mai atenti cu oamenii din jurul vostru, aveti grija la gesturile pe care le fac, pana si la privirea lor, credeti-ma, transmite multe lucruri.

Din cand in cand, este cazul sa mai faci cate o introspectie, si sa te bucuri de viata alaturi de oamenii valorosi ai sufletului tau. Nu-ti pierde viata, timpul tau cu artificii, si nu uitati sa iubiti, iubiti in intregime.

O dupa amiaza vesela!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s