Adv. &Stuff

De ce sa cumperi piese auto online din Magazinul AutoHut

Sa iti spun de ce consider eu ca este important sa iti cumperi piese auto din magazinul online Autohut. In primul rand, gasesti o diversitate de produse, incepand cu accesoriile pentru masina ta pana la senzorii de parcare. De cate ori nu te-ai confruntat cu vesnica problema, sa vrei sa cumperi un produs de care aveai nevoie urgent,de exemplu, lanturi auto, si te-ai oprit fix la un magazin destinat pentru acestea, doar ca nu mai aveau pe stoc. 

Featured image

Iata, de ce este bine sa apelezi la un magazin online precum AutoHut, acesta avand la dispozitie un stoc mai mare de produse in comparatie cu magazinele traditionale, unde plata se poate face chiar si in rate, iar pe deasupra, livrarea este gata in 24 de ore la tine acasa. Cred ca iti surade o asemenea veste, mie cel putin, mi se pare extraordinara politica magazinului.

Featured imageAm ajuns la concluzia ca nu este un moft atunci cand doresti sa-ti achizitionezi piese auto onlineci mai degraba o necesitate, as spune eu. Imi aduc aminte de o poveste interesanta la care am participat si eu, intr-un service, bineinteles. Eram cu prietenul meu, iar el cu gandul sa isi ia un filtru de ulei. Doamna care se uita uimita asupra noastra, de fapt asupra lui, raspunde mai sictirita, ca stie ca nu mai are, dar la insistentele prietenului meu, s-a mai uitat o data, culmea, a dat de el. 

Featured image

Bineinteles ca a venit cu niste scuze, conform caruia, confundase filtrul de ulei cu cel de habitaclu. De fapt si de drept, din acela nu mai avea in magazin. Multe cunostine au mai intampinat situatii similare noua, tocmai de aceea iti sugerez sa apelezi din timp la un magazin online, precum AutoHut, unde ai mai multa siguranta asupra produselor dorite, dar si preturi cu pana la 70% mai mici.

Dragilor, va urez spor la cumparaturi!

Zi faina!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s