Adv. &Stuff

Tu stii sa traiesti cu eleganta?

Cu totii stim  ca nimeni nu s-a nascut invatat, dar se poate aduce la un nivel integru, chiar si in armonia dintre eleganta exterioara cu cea interioara. Intotdeauna am fost de parere ca stilul meu vestimentar trebuie sa fie in echilibru cu starea mea de spirit. Degeaba ti-ai pus pe tine cea mai frumoasa rochie, daca tu esti suparata, iar interiorul tau sufera. Cert este ca se pierde din farmec.

Atitudinea pozitiva se invata precum si eleganta, dar tot ce ne propunem sa facem trebuie sa aiba loc treptat. In nici un caz sa nu ai asteptari, ca dupa o saptamana sa radiezi. Cu pasi marunti, dar siguri, nu ai cum sa nu reusesti.

Daca in momentul de fata te regasesti intr-un dezacord cu starea interioara, simti ca nu mai esti radioasa, zglobie, cu pofta de a aduce zambete pe chipul celor din jurul tau, este momentul sa apelezi la Comunitatea Chic-Elite. Se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, cu scopul de a le oferi ajutor doamnelor sau domnisoarelor in proiectele profesionale sau personale, iar domnilor pentru a le oferi o perspectiva in directia de cunoastere a femeilor din viata lor. Aici poate fi vorba despre mama ta, sotia, fiica sau chiar partenera de viata.

Featured imageIn aceasta comunitate gasesti profesionisti care sa te indrume spre directia cea mai buna asupra viitorului tau.  Este locul in care intrabarile tale primesc raspunsurile potrivite, mai exact, sa te aduca in directia potrivita cerintelor tale.

Daca ma intrebati pe mine, ce asteptari am din partea acestei comunitati, pot sa va spun ca vreau sa devin o versiune mai buna, sa invat cu ajutorul expertilor sa ma auto-definesc si mai bine, sa imi castig un rol important in societate. Pare simplu ceea ce am insiruit eu aici, dar evaluand mai bine, o sa va dati seama ca necesita efort si sustinere.

Am adus in discutie la inceputul articolului despre eleganta interioara catre cea exterioara. Ei bine, daca vrei sa te simti confortabil si din punct de vedere vestimentar, casa de moda ELLIS este ideala pentru a-ti crea propriul univers in lumea rafinamentului si bunului gust, datorita fondatoarei Eli Laslean.

Dragii mei, asocierea dintre comunitatea Chic-Elite si casa de moda ELLIS se pliaza perfect pentru cei care doresc sa traiasca cu eleganta, atat cea care vine din interior, dar si cea exterioara, care este sustinuta  de stilul vestimentar, unde armonia si bunul gust sunt cheia succesului.

Featured image

Featured imagePentru mine este foarte important sa ma simt bine in pielea mea, tocmai de aceea acord atentie stilului meu vestimentar prin ajutorul specialistilor, iar daca simt ca la partea interioara este ceva in neregula, iau masuri din timp. Nu las nimic sa imi afecteze sufletul meu.

Imi doresc ca si voi sa faceti acelasi lucru, sa traiti in armonie, sa aveti grija de sufletele voastre, si sa faceti cate o introspectie din cand in cand. Acordati valoare  stilului vostru de viata, dar si celor dragi din jurul vostru.

Zi excelenta!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

Advertisements

One thought on “Tu stii sa traiesti cu eleganta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s