Adv. &Stuff

Scenariul nuntii mele

Vine un moment cand toate, dar absolut toate femeile din univers, ne facem un scenariu de nunta. Nu cred ca exista femeie, care macar o data in viata, sa nu aiba un scenariu, incepand  cu ce rochie de mireasa o sa poarte, unde se va tine minunatul eveniment, care sunt invitatii, si mai ales, persoana langa care isi va completa universul. Jumatatea inimii ei, mai pe intelesul tuturor.

Adevarul este ca si eu mi-am facut un asemenea scenariu, si vreau sa il impartasesc cu voi. Din perspectiva mea, un eveniment de notorietate, precum nunta, vreau sa fie acaparat de unicitate, de amintiri, lacrimi de bucurie, si oamenii dragi sa ma inconjoare. Imi place sa acord  foarte mare importanta  locatiei. Din start am pornit cu ideea ca cea mai reusita nunta, mi-o imaginez avand loc la  restaurantul Good Old Timesdeoarece pe mine ma atrage o atmosfera eleganta, cu rafinament si discretie, iar acesta se incadreaza perfect in tiparele stabilite.Featured imageRestaurantul Good Old Times este parte integranta din hotelul Golden Tulip Times. Intr-o vara am fost cazata la acest hotel, unde conditiile sunt spectaculoase. Arhitectura pe care o are impreuna cu lumina naturala, ofera o atmosfera minimalista, chiar si cei mai pretentiosi oaspeti se vor bucura de superbele camere. Intregul personal mi-a lasat o impresie foarte buna asupra locatiei, iar restaurantul are servicii de calitate, aflandu-se la acelasi nivel cu hotelul. Un alt atu este pozitia acestuia. Se afla fix in centrul Bucurestiului, astfel usor de ajuns pentru toata lumea.

Si meniul are un cuvant de spus, iar la Good Old Times, fiecare preparat este pregatit cu cele mai calitative ingrediente. Cu siguranta, invitatii mei vor ramane impresionati. De fapt si de drept, tocmai asta vreau sa le transmit prin intermediul evenimentului meu, voie buna, si sa se simta excelent.

Featured image

Cam in asemenea fel vreau sa arate nunta mea de vis. Sa fie splendida, inconjurata de oameni delicati, care sa se bucure de locatie si de felul in care sunt serviti prin intermediul personalului profesionist.

Dragilor, vreau sa aflu si de la voi scenariul evenimentului cel mai important din viata voastra. Cum v-ar placea sa decurga?

Featured image

Featured imageFeatured image

Featured image

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015!

Advertisements

One thought on “Scenariul nuntii mele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s