Stories

Zambetul, cel mai de pret accesoriu

Zambetul este precum rasaritul. Ti s-a intamplat sa mergi pe strada, ingandurat, iar brusc sa te surprinda cineva cu un zambet, pe care nu-l cunosteai? Sunt convinsa ca raspunsul este DA … si dintr-o data te-ai luminat la fata, ai devenit mai senin. Zambetul este un adevarat medicament. Repara suflete, deschide mintile oamenilor, si ne aduce mai mult soare in viata de zi cu zi.

Poate tu tii o cura de slabire, eu in schimb mi-am propus sa tin o cura cu multe zambete pe zi, cel putin 3 pe zi, precum mesele principale, sau daca stau mai bine sa ma gandesc, mai aduag inca 2 zambete, drept gustari. Poti sa faci si tu la fel ca mine. Crede-ma, nu o sa-ti para rau.

Featured image

Cele mai sincere zambete de pana acum, le-am intalnit la nepoteii mei. Ei zambesc cu toata inima, iar asta se vede din expresivitatea lor, sunt zambete de copii, care sunt cele mai naturale. Ma inveselesc prin asa zambete, imi starnesc stari unice si bucuria lor este peste limite.

Pe langa zambetele lor, apreciez zambetul unei mame, care isi vede pruncul pentru prima oara, dupa ce a nascut, un sentiment de recunostinta fata de Dumnezeu, si fata de cei care i-au fost aproape, incepand de la familie, pana la medici.

Mai ador acele zambete spontane ale oamenilor apropiati, atunci cand le fac o surpriza, sunt veseli si incantati de momentul acela unic, care este de trecut in jurnal.

Invatati oameni buni sa zambiti mai des, sa va bucurati de rasarit si de apus, si atunci cand nu are cine sa va asculte, priviti cerul, el o sa va ofere un zambet mare asupra chipului vostru, si o rezolvare asupra incertitudinilor voaste!

Va imbratisez!

Featured image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s