Fashion

Despre barbatii bine imbracati

De prin liceu aveam mania asta, un barbat care se respecta, trebuie sa fie si bine imbracat. Mda, chiar si in momentul de fata merg pe acelasi principiu. Imi aduc aminte in liceu, cat de traznita eram, un baiat venise sa vorbeasca cu mine, dar pentru ca nu-mi placeau adidasii lui, am refuzat conversatia. Mofturi de clasa a 10-a.

Trecand peste asfel de mofturi,intr-adevar barbatii bine imbracati vor fi tot timpul in primul rand, asta-i adevarul. Daca nu ai reusit pana acum sa te regasesti in aceasta categorie, iti propun cateva sugestii, care iti pot aduce modificari considerabile.

Iata ce ai de facut:

  1. In momentul in care te-ai decis sa porti un costum, este exclus sa porti pe dedesubt camasa cu maneca scurta, denota lipsa de bun gust, si se vede total inestetic. Deci, asa nu. Ideal este sa porti o camasa cu maneca lunga la costum.
  2. Cand te afli prin parc la plimbare cu prietena, este total inadmisibil sa-ti iei cele mai elegante haine pe tine, sa nu confundam nunta cu plimbarea prin natura. Atentie la momentul in care pleci din casa, stii unde ti-ai propus sa te duci, nu e cazul sa gresesti tinuta.
  3. Pentru barbatii care poarta marimea nepotrivita, cum este sa pui pe tine o pereche de pantaloni cu 2 marimi mai mari decat porti in realitate. Absolut, trist si atragi priviri in jurul tau, dar intr-un mod dezavantajos. Ca sa scapi de acest defect, alegeti cu atentie hainele, sa fie pe masura ta, ci nu a tatalui tau.
  4. O alta gafa care ma sfideaza este purtarea pantalonilor luciosi de stofa la propria nunta. Suntem in 2015, ar trebui sa iti acorzi atentia necesara. Acel luciu se vede horror. Mergeti pe rafinament in alegerea tinutelor voastre, cautati materiale cat mai calitative, din bumbac,in sau lana.
  5. Un alt aspect dupa care trebuie sa te ghidezi in alegerea tinutelor tale, este felul in care arati. In functie de constitutia pe care o ai, adaptezi stilul vestimentar.

In imaginile ce urmeaza, vreau sa va arat cateva exemple de luat in calcul pentru diferite momente ale zilei, de la o iesire prin oras, pana la un eveniment de anvergura sau o cina la restaurant.

Featured image

Sursa foto:Pinterest

Featured image

Sursa foto: Pinterest

Featured image

Sursa foto: http://www.hercanvas.com

Featured image

Featured image

Zi fabuloasa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s