LOVE

Cum te pregatesti pentru prima intalnire?

Fie ca este vorba despre o femeie, fie ca este vorba despre un barbat, cand vine vorba despre prima intalnire, apar asa zisele furnicaturi, n scenarii, de la cu ce sa te imbraci pana la felul in care o sa vorbesti. Cu cat esti mai incordat, cu atat ai riscul sa fii artificial sau artificiala, dupa caz, just este ca trebuie sa incerci sa fii tu, inclusiv cu plusurile si minusurile pe care le ai.

Multi dintre voi, atat femei, cat si barbati, incercati sa vorbiti cat mai alambicat, ceea ce este total gresit. Pentru ce sa fii, ceea nu esti in realitate? De ce sa invarti politica, atunci cand nu este cazul?

Featured image

Sursa foto: http://www.huffingtonpost.com

Fiti relaxati, fiti naturali, fara scenarii pregatite de acasa, asta daca va doriti sa mai aveti si o a doua intalnire. Altfel, o sa clacheze tot ce v-ati propus pentru respectiva zi, si o sa va dati seama singuri, ca acea zi a fost doar un timp pierdut si o experienta in plus, nimic mai mult de atat.

Ca sa fie mai mult decat atat, sa se ajunga acolo unde va doriti, nu trebuie sa va ghidati dupa o formula anume, sau sa faceti ce a facut si vecinul vostru, ci sa fiti voi insiva, sa nu va fie de teama de ceea ce ziceti, sa dai dovada ca ai incredere in tine, si poti conversa cu usurinta, fara balbe si ticuri nervoase.

Featured image

Sursa foto: http://www.sheknows.com

Spontaneitatea este cea mai buna alegere in momentul in care te pregatesti pentru prima intalnire. Nu este de ajuns sa iti iei cele mai bune haine din dressing, ci mai degraba sa compensezi cu atitudinea ta, care trebuie sa dea dovada de respect si o doza de pozitivism.

Intalnesc multi oameni dezamagiti de primele lor intalniri, din varii motive, bineinteles ca vina este data pe tipul sau tipa cu care s-au vazut. Acesti oameni pornesc de la premisa ca celalat nu i-a acordat atentia necesara, nu se uita in ochii ei cand ii vorbea, fie vorbea prea tare, sau prea incet, nu a fost manierat. Iar in cazul barbatilor nemultimiti, acestia spun deseori despre prima lor intalnire mai putin norocoasa, urmatoarele lucruri: tipa nu ii acorda atentia necesara, nu a fost punctuala, nu se simtea ascultat, raspunsurile la replici erau seci, doar prin Da si Nu, ceea ce denota indiferenta, iar prioritatea numarul 1 erau notificarile de pe telefon.Featured image

Sursa foto: Pinterest

Din punctul meu de vedere, mi se pare o totala lipsa de respect fata de cel din fata ta, sa stai hlizita numai pe telefon, exceptand urgentele, ai venit la intalnire, sau ai venit sa comunici tot cu telefonul, cam aceasta este intrebarea la care trebuie sa iti raspunzi. Evitati cliseele de acest tip, daca vreti sa fie o atmosfera placuta si ambianta.

Dragilor, pentru cei care urmeaza sa mearga la prima intalnire, incercati sa dati dovada de gratie, de respect si bun simt fata de cea/ cel care urmeaza sa o/ il intalnesti, iar rezultatul o sa fie unul multumitor, in schimb, daca nu iti doresti pe buna sa mergi la acea intalnire, macar fiti sinceri cu acesti oameni, si nu mai pierdeti timpul degeaba.

Featured image

Sursa foto: http://www.national.deseretnews.com

Acum, vreau sa imi povestiti dragi cititori, cum a decurs prima intalnire la voi, ca sa afle si ceilalti povestile voastre, cu siguranta , cu totii vom avea ceva de invatat.

Zi frumoasa! Va imbratisez.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s