Stories

Tu ai curaj?

Ai curaj sa spui ce gandesti?

Ai curaj sa spui lucrurilor pe nume? Daca raspunsul tau este DA, atunci esti pe drumul cel bun. Din teama fata de ceilalti, multi oameni au senzatia ca este mai bine sa-si pastreze propria parere doar pentru ei. De teama de a nu fi catalogati, prefera sa-si ascunda anumite ganduri si opinii.

Invata sa ai curajul de a raspunde la provocari, sa nu afirmi tot ce spun ceilalti, daca tu nu esti de acord cu un lucru, atunci spune verde in fata, adauga Nu-ul in context, atunci cand simti ca NU e NU.

Din dorinta de a fii acceptat de anturaj, ai senzatia ca tu trebuie sa te conformezi cu ideile lor, cu ceea ce fac ei, dar de cate ori nu ti s-a intamplat sa ai idei mai reusite decat ceilalti, iar tu sa le tii ascunse?

Cand grupul tau a propus o vacanta pentru un oras anume, iar tu poate nu voiai sa mergi cu adevarat acolo, ci doreai sa vizitezi ceva nou, dar de dragul lor ai fost tot in acelasi loc. Este cazul sa schimbi placa, sa aduci schimbari notabile in viata ta. Nu trebuie sa accepti tot ce vor ceilalti. Esti liber sa ai curajul de a-ti expune parerea cu privire la ceea ce doresti sa faci.

Din momentul in care ai curajul sa aduci si punctul tau de vedere intr-o conversatie, in mod sigur vei avea de castigat. Vezi tu, acorzi prioritate celorlalti, dar uiti de tine. A sosit vremea sa te adaugi pe primul loc, pentru ca daca te iubesti pe tine, si ceilati te vor respecta la adevarata valoare.

Asadar, nu uita ca tu esti cea mai importanta persoana din viata ta, ai dreptul sa traiesti cum vrei, si poti avea un cuvant de spus oriunde si oricand!

Featured image

Zi cu soare! Ai curaj sa fii TU!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s