Stories

Si tu poti avea o viata roz

Daca te intrebi cum poti avea o viata cat mai frumoasa, este simplu. Inainte de orice, invata sa privesti jumatatea plina a paharului, sa privesti cu optimism orice faci, si chiar daca nu ai realizat un obiectiv intr-un interval de timp, nu-i nimic, o iei de la capat, pana ajungi sa iti indeplinesti obiectivele.

Te-ai gandit ca poti avea o viata roz, chiar si la job, daca stii sa te integrezi intr-un colectiv, si te debarasezi de enervantele cancanuri, fara doar si poate, o sa iti fie mult mai bine. Ce nu stii, nu te afecteaza. Cam pe acest principiu este ideal sa mergi.

Poti avea o viata roz,  in oricare zi a saptamanii, nu doar in week-end. Nu am inteles niciodata regula asta, de luni pana vineri, trebuie sa te simti “condamnat”, iar ce a mai ramas din saptamana, este raiul pe pamant. Gresit. Poti sa te bucuri si intr-o luni seara, alaturi de cine vrei tu, savurand o cupa de sampanie si povestind lucruri frumoase. 

Daca te respecti pe tine, acorzi atentia necesara si vietii tale, iti conturezi zilele, faci lucruri diferite, te indepartezi de rutina, adaugi in fiecare moment lucruri memorabile. Si cel mai bine, poti imortaliza astfel de amintiri prin fotografie, nu se demodeaza niciodata, ramane acolo ani si ani. Poti povesti copiilor tai, cum ai imbunatatit viata ta, ce schimbari ai adus, si drept dovada, le demonstrezi prin fotografii.

Fericirea este influentata numai si numai de tine, incepand de la modul in care gandesti, pana la cum aplici ceea ce ai planuit. Cand ti-ai propus sa organizezi o intalnire cu gasca ta, i-ai anuntat pe toti despre faptul ca vrei sa te vezi cu ei, iar acestia ti-au spus ca vin, o sa te bucuri de acele momente unice, si ca prietenii tai sunt de incredere.

Pana si ciocolata ta preferata, iti poate aduce bucurie pe chip, si sa te bucuri de o zi de vineri! 🙂

Dragii mei, voi prin ce metode aduceti rozul in viata voastra? Astept sa-mi povestiti pe blog.

Featured image

Va pup!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s