Fashion

Bags Women vs. Men

Tinutele mele sunt incomplete fara o geanta alaturi. Simt ca imi adauga un plus de efect tinutei, si  ma ajuta sa-mi tin cele necesare, de la telefon, chei, agenda, pana la un energizant. In majoritatea cazurilor prefer sa port genti mari, care sunt incapatoare, si totodata se potrivesc cu inaltimea mea. Este important sa stii, ca in momentul in care te-ai decis sa porti o geanta mare, asta nu inseamna ca trebuie sa o umpli, in asa fel incat sa nu o mai poti duce, ideal este sa-ti adaugi ceea ce este esential pentru tine, astfel sanatatea ta nu va avea de suferit.

Featured image

Pentru femeile minione nu este indicat sa tineti dupa voi genti supradimensionale, in primul rand nu va avantajeaza, iar in al doilea rand va vor aduce modificari posturii voastre.

Pe langa faptul ca gentile sunt create pentru scopul de a fi utile, sunt folosite pentru moda, prin aceste genti, tinuta devine mai vie, mai colorata, si receptiva la public.

Indrazneste sa te inspiri din prezentarile din moda, asupra culorii si modelului gentii pe care ti-ai dori sa o ai in garderoba ta, o schimbare din cand in cand este binevenita si benefica pentru tine.

Featured image

Cand vine vorba despre un eveniment, ador clutch-urile, prezinta efect si sunt versatile.

Pana acum am vorbit numai despre noi, femeile, este cazul sa aduc in discutie si despre gentile pentru barbati.

Imi place cand vad pe strada, un barbat cu o tinuta impecabila, iar ca un plus, are si o geanta conform staturii lui, usor office, deoarece o poarta la job. Ca si barbat, in momentul in care pleci la job, este mult mai estetic, sa porti o geanta, decat banalul rucsac, care se potriveste mai mult pentru o escapada la munte.

Featured image

Ca si in cazul femeilor, regula este general valabila, daca esti inalt, automat vei purta o geanta mai mare, iar daca esti scund, o geanta mai mica ti se potriveste. Culoarea cea mai potrivita pentru barbati in purtarea acestui accesoriu este negru, dar puteti opta si pentru culori precum: maro, bleumarin sau si mai indraznete, in functie de ce tinuta ai, si unde vrei sa mergi.Featured image

Featured imageSunt curioasa cati barbati care imi citesc blogul, poarta geanta, in momentul in care merg la job, si nu numai.

Sursa fotografii: Pinterest

Zi mi-nu-na-ta! Kisses.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s