Stories

Ce inseamna pentru tine frumos?

Conceptul de frumos il vad atat in lucrurile simple, cat si in lucrurile complicate, il vad in oameni, in mediul inconjurator, la apus si la rasarit.

Si gesturile intra in notiunea de frumos, complimentele spuse din inima, zambetele spontane, felul in care multumim cuiva.

Chiar si atunci cand ploua, poti spune ca este frumos, este o stare unica, care te determina sa te bucuri de acea zi, acei stropi, care poti fi comparati cu niste lacrimi de fericire.

Vestile bune primite la prima ora armonizeaza sufletul tau, precum aparitia unui curcubeu pe cer.

Un buchet de lalele albe venite de la cine nu te astepti, iti poate insenina ziua, si de ce nu, sa te faca sa zambesti intreaga zi.

Cand cineva iti spune ca te iubeste neconditionat, si ca tu ii aduci caldura in suflet.

In momentul in care esti racit, iar prietenii tai cei mai buni vin cu ceaiuri si pastile la tine, se ingrijoreaza pentru sanatatea ta.

Cand ajungi la un concert live, ca sa iti asculti artistul favorit, in cazul meu Enrique Iglesias.

Frumos mai inseamna si o carte citita din scoarta in scoarta, iar la finalul ei, te trezesti ca ti-a dat niste impulsuri, pe care din acel moment, vrei sa le pui in practica.

Prajitura ta favorita din copilarie, savarina, savurata in loc de micul dejun, are un farmec aparte, atunci cand vrei sa mai dai culoare vietii tale.

Imbratisarile lungi venite de la prietenii tai din copilarie iti transforma ziua in bunastare, si te face sa traiesti niste clipe de neuitat.

Oamenii care te-au uitat, dar dupa o perioada indelungata, totusi vin sa-si ceara iertare, si sa spuna ca vor sa stie daca tu esti bine.

Ti s-a intamplat tam-nesam, sa vrei sa vezi apusul la mare, si chiar ai ajuns in cateva ore pe plaja, indeplinindu-ti dorinta? Asta inseamna bucuria de a trai frumos si spontan.

Dragilor, voi cum va faceti viata frumoasa? Care sunt momentele voastre unice? Va astept pe blog.

 

Zi faina!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s