Adv. &Stuff

Surprize cu AltgradAuto

Dragilor, astazi vin cu vesti bune pentru voi, in special pentru iubitorii de masini, iar acum este momentul oportun sa te bucuri de reduceri prin intermediul Black Friday piese auto Ford, sunt convinsa ca este o ocazie excelenta pentru cei care au nevoie de un anumit produs, iar avantujul este ca il poti cumpara la un pret mai atractiv.

Altgrad Auto promoveaza marca de piese Ford, avand ca si garantie pentru produsul de care ai nevoie, 24 de luni. Este de-a dreptul multumitor.

Pe langa diversitatea de piese pe care le ai la dispozitie, Altgrad Auto dispune si de un service Ford, unde ai posibilitatea sa platesti in 6 rate fara dobanda pentru piesele auto si service, prin card Avantaj sau Start BT, valabile chiar si pentru magazinul online.

Marcile pentru care sunt asigurate service-ul sunt: Ford, Opel, Mazda, VW, Audi, Seat, Skoda, Fiat, Mercedes, Dacia, Renault, Peugeot si Citroen.

Cand am auzit ca manopera este gratuita pentru pachetele de revizie complete achizitionate, nu puteam sa tin doar pentru mine o asa veste. Nu are cum sa te lase indiferent. Sunt convinsa de acest lucru. In plus, exista si un extra discount de 5% pentru comenzile online pe catalogul piese Ford de peste 500 ron.

Lista nu se termina aici, asa ca puteti profita la maxim de ofertele speciale pentru piese Ford. Beneficiezi de o varietate de oferte, incepand cu piesele auto, pana la ulei.

Nu stiu cum vi se pare voua, dar mie mi se pare mai mult decat excelent, de ofertele propuse. Daca v-ati intrebat cum ajung piesele intr-un timp scurt la voi, raspunsul este urmatorul: prin serviciul de curierat rapid, iar in functe de valoarea comenzii, transportul este gratuit, dar in perioada 27-30 noiembrie, transportul este gratuit indiferent de suma.

Dragi soferi, vestile bune apar pe neasteptate, asa ca nu ezitati sa va bucurati de promotia Altgrad Auto.

Zi excelenta!

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s