Stories

Cum sa iti incepi saptamana intr-un mod placut?

Dragilor, fiecare zi trebuie sa o priviti ca pe un nou inceput, sa va bucurati de toate momentele din viata voastra, si sa aveti o lista cu obiective zi de zi, iar la finalul zilei sa trageti linie, ca sa va faceti idee in ce directie sunteti.

Saptamana aceasta mi-am propus sa merg la teatru, sa incerc un sport nou, si sa citesc o carte. Vreau ca toate aceste obiective sa se indeplineasca, iar peste 7 zile sa revin cu noi obiective.

 

Am pierdut notiunea timpului, si nu mai stim ce se intampla in jur, totul a devenit robotizat, doar daca tragem mai mult de noi, atunci realizam ca timpul este foarte pretios, si este pacat sa-l irosim tam-nesam.

Firesc este sa-i dam timpului timp, si sa ne organizam mult mai concis, sa stabilim ce prioritati avem, iar apoi sa le ducem la bun sfarsit.

Delasarea este primul dusman al timpului, poate ca si voi v-ati lovit de expresia folosita cel mai des posibil: Lasa, ca este timp! Cu cat ajungeti mai delasatori, cu atat nu mai aveti timp nici sa iubiti, nici sa va duceti planurile pana la sfarsit, sa va intalniti cu familia si lista poate continua.

Profitati de orice clipa, orice zi din viata voastra, oferiti contur si unei zile ploioase, si atunci cand este soare.

 

Zi usoara!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s