LOVE

Barbatii romantici sunt la moda

Babes, cate dintre voi preferati barbatii romantici? Fara doar si poate, sunt convinsa ca toate vreti sa aveti alaturi de voi un barbat plin de romantism, si sa se poarte ca un adevarat gentleman, in caz de nu-l aveti deja.
In momentul in care te afisezi cu un astfel de barbat, sunt ferm convinsa ca apar priviri de peste tot, starniti atentie prin frumos si in acelasi timp, oferiti un exemplu de urmat.
Nu este scris nicaieri ca te nasti cu romantismul in sange, dar poti sa il adaugi treptat, dar sigur, de la o atitudine rigida, de la o expresie sobra, te poti transforma si intr-un om mai atent la detalii cu iubita ta.
Schimbarile se vad atunci cand ii oferi un buchet de flori, fara sa fie ziua ei, sau ca este 8 martie, pur si simplu o surprinzi intr-o zi oarecare, nesemnificativa, dar pe care o transformi intr-o zi fabuloasa din viata voastra.
Faceti din fiecare zi a vietii voastre, un film placut, un colaj de amintiri, pe care sa va uitati si peste ani si ani, sa aveti ce sa le povesti si copiilor vostri.

Dragi barbati, nu uitati ca romantismul nu se demodeaza niciodata. Va ramane in trend tot timpul. Incercati sa oferiti armonie in cuplu, atentia necesara fata de femeia voastra, iar rezultatul o sa fie unul pe masura.

Ce-i drept, admir cuplurile care se ma tin de mana pe strada, si isi soptesc cuvinte frumoase la ureche. Si aceste gesturi apartin de latura romantica, de care personal, nu ma voi debarasa niciodata.
Imi place un barbat sigur pe el, care nu se fereste sa spuna sus si tare, ca isi iubeste femeia lui, indiferent de locul unde se afla, chiar si cu prietenii, nu are retineri, ceea ce demonstreaza ca are atitudine, si ca tine la iubita lui.
Cand vezi rasaritul cu persoana draga, intr-un loc diferit, indepartat de casa ta, totul avand loc spontan, cu cateva ore inainte, inseamna momente frumoase, de suflet, care raman pentru totdeauna, nu se vor pierde niciodata. Ador momentele autentice.

Sursa foto: Glamour ROMANIA
Dragelor, pentru voi cum ar trebui sa arate un barbat romantic?

I love this melody

 

Kisses!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s