Adv. &Stuff

Douglas pus pe fapte mari

Ca orice femeie impatimita pentru produse cosmetice, parfumuri, si tot ce tine de beauty, bineinteles ca magazinul Douglas imi este un prieten de nadejde. Apelez la el cu incredere, de cate ori vreau sa fac cadouri celor apropiati, dar si pentru ingrijirea personala.

De data aceasta, Douglas a vrut sa ne surprinda, si intr-un mod atat de inedit, incat s-a gandit sa faca mult bine tinerilor care sufera de cancer, prin organizarea unei campanii de strangere de fonduri, ce poarta denumirea de Beauty of Giving.

Sursa foto: Douglas

Si voi dragilor, puteti face un bine acestor copii bolnavi de cancer, daca achizionati din reteaua de magazine Douglas Romaniapaleta de machiaj Like, iar la fiecare cumparator al acestui produs, se va directiona cate 10 lei asupra asociatiei Little People.

Obiectivul principal al asociatiei mentionate masi sus, are rolul de a aduce schimbari in bine asupra copiilor bolnavi de cancer, dar si a tinerilor, prin oferirea unui sprijin psihosocial pe toata perioada spitalizarii si dupa finalizarea tratamentului, avand drept rezultat un numar mai mare de supravietuitori din acesti oameni suferinzi.

Sursa foto: http://www.jurnaluliubirii.com

Sunt convinsa ca si voi puteti aduce sprijin acestor copii bolnavi, prin achizitionarea unei palete de machiaj Like.

Sa ne gandim pentru o clipa, ca prin acest minunat gest, putem reinvia zambete pe chipul acestor tineri, dar si asupra familiilor lor.

Incercati sa va debarasati intr-o zi de cumparaturile nefolositoare, si sa schimbati cu un bine adus acestor copii, care merita sa aiba o viata mai buna.

Nu uita, schimbarea incepe cu tine!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s