Stories

Ce ne spunem atunci cand nu ne vorbim?

Vi s-a intamplat sa va vorbiti din priviri? Indiferent ca a fost cu sotia, mama sau o cunostinta de a voastra, sunt sigura ca v-au incercat astfel de momente.

Sentimentul este unul placut, atunci cand mesajul pe care il transmiti pe cale non-verbala, este inteles de cel din fata ta, dar mai ales ca si feedback, iti ofera un chip incununat cu zambete. Ce poate fi mai placut decat atat?

Poti trece prin perioade in care ajungi sa-ti pui intrebarea urmatoare: Ce ne spunem atunci cand nu ne vorbim?

Fiti siguri, ca avem multe stari de transmis, fie ele de natura pozitiva, sau in cazurile mai putin norocoase, de natura negativa.

Mi-a venit in minte un exemplu, cu privire la persoana mea, de o stare mai putin placuta, mai exact, ma aflam intr-un loc, inconjurata de niste cunostinte, intamplarea a facut, sa se afle in acel mediu, si oameni carora nu le eram atat de draguta, iar drept dovada, grimasele si privirile intepatoare nu incetau sa se mai opreasca.

Carevasazica, in astfel de situatii, imi place sa dau tot ce am mai bun din mine, si sa le ofer la schimb, un zambet larg si voie buna. Este o metoda care functioneaza, cel putin in cazul meu, dar puteti sa incercati si voi, in caz de va confruntati cu momente de genu’.

Atunci cand nu ne vorbim, exista numeroase variante de a surprinde pe cei de langa noi, dand dovada de originalitate si dorinta de a ne reinventa.

Poate ai avut o zi grea la locul de munca, si te intorci cu fundul in sus acasa, dar nu este cazul sa aduci toata energia negativa asupra familiei tale, nu mai bine te duci sa bei un ceai cu cineva drag, ca sa-ti revii si sa te intorci mai binevoitor?

Ti-ai suparat iubita/sotia, nu incerca sa o impaci numai prin cuvinte, treci si la fapte, fa-i o surpriza, incat sa difere de toate gesturile de pana acum, intrece-te pe tine insuti, depaseste orice bariera, scapa de limite.

Dragii mei, chiar si atunci cand treceti printr-o perioada mai complicata, in ale comunicarii, veniti cu faptele, dati tot ce este mai bun din voi, zambiti in ciuda supararilor, si purtati cu voi o gandire sanatoasa.

 

Va imbratisez!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s