Home

Hello,December!

Decembrie! Suna splendid, este luna cadourilor, luna in care ar trebui sa iertam mai mult, sa ne revedem cu cei dragi, sa ne promitem ca o sa fim mai buni, si o sa ne ducem obiectivele pana la bun sfarsit.

Cu totii avem dorinte, care s-au realizat, sau poate doar pe jumatate, iar in cel mai neplacut caz, deloc. Ultima luna din an, ne da ragazul de a ne redescoperi, de a gasi copilul din noi, si de a oferi mai multa bunatate celor dragi, dand dovada de un echilibru emotioanl si o ratiune sanatoasa.

Este magulitor, sa poti sa traiesti aceste sarbatori la adevarata lor valoare, sa te bucuri de prajiturile traditionale alaturi de familie, si mai mult decat atat, sa aduci bucurie in sufletele celor dragi tie.

Orasul este mai frumos in decembrie, cu multe lumini colorate, copii bucurosi, targuri cu deserturi de fel si fel, miros de cozonac aburind, turta dulce si  vin fiert cu scortisoara. Pana si parcurile, iti transmit o stare unica, de care cu totii avem nevoie. Este de-a dreptul fascinant!

Aceste momente pe mine chiar ma misca, imi ofera liniste, ma face sa redescopar copilul din mine, si imi aminteste ca viata este frumoasa prin intermediul lucrurilor simple.

Felicitarile de Craciun venite prin posta, de la rude aflate in diferite tari, pentru mine si-au pastrat farmecul lor specific, care nu se compara cu un sms lasat pe telefon, sau pe retelele sociale.

Dragii mei, cum arata luna decembrie in viziunea voastra?

 

 

 

 

 

 

Astept sa povestim pe blog.

Va imbratisez!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s