Stories

Good women vs. bad women

Astazi am primit o provocare, sa vorbesc despre femeile care sunt “disperate”, vor sa atraga atentia prin orice, care au ramas singure, si vor consolare. Mda, dupa o anumita varsta, ce-i drept, o femeie care ajunge pe la 30 si un pic de ani, se uita cu ciuda la o femeie cu 10 ani mai putin, dar mai rau decat atat, sunt si invidioase, din disperare, sunt in stare sa faca orice, ca sa strice bucuriile altora.

Mai in gluma, mai in serios, niciodata nu am fost inconjurata de prea multe femei, deoarece dadeau dovada de parvenire, iar cum nu suport aceasta caracteristica, prefer sa imi vad fix de treaba mea.

Femeile care se regasesc in aceasta categorie, nu plac pe nimeni, dar mai ales, vor sa dea senzatia ca se inteleg cu toata lumea, ca ele sunt cireasa de pe tort, dar per ansamblu, ele nu stiu sa faca mai nimic. Este trist de-a binelea.

N-am reusit pana in prezent, sa inteleg cum sa afirmi ca esti o buna prietena cu cineva, dar sa fii invidioasa, pe tot ceea ce reuseste prietena ta. Daca si aceasta este o dovada de prietenie, atunci sa-mi fie cu parere de rau, eu nu pot sa cred una ca asta.

Mai sunt domnite, care pretind ca accentul este pus pe cariera, si doar pe cariera. Doar atat. Nu tu familie, nu tu copii, nu tu nimic. Vrei doar imagine. Dar, ai uitat un detaliu destul de important, ajungi sa fii implinita din punct de vedere economic, dar nu ai pe nimeni in jurul tau. Esti doar tu.

Si atunci, nu te-ai gandit ca totul pe lumea asta trebuie sa aiba un echilibru? Cariera iti tine de cald, dar singuratatea ti-o raceste, si ti-o raceste al naibii de tare. Te ingheata.

Dragi femei, sa nu ma intelegeti gresit, nu spun ca nu este important sa ajungeti persoane de succes, dar sa nu uitati de armonia voastra, sa nu uitati de unde ati plecat, cine v-a ajutat, si cine si-a dat tot interesul pentru voi, nu uitati sa iubiti.

 

Zi faina!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s