Stories

Detaliile care fac diferenta

img_0531M-am gandit ca la sfarsit de saptamana sa punctez detaliile care fac diferenta din punct de vedere general. In momentul in care reusesti sa iti conturezi propria ta poveste, cu experiente diferite, cu propriile riscuri si alegeri, atunci te regasesti printre oamenii adepti ai detaliilor.

Empatizez foarte bine cu persoanele care reusesc sa-si creioneze o poveste, dar o poveste care merita stiuta si de restul lumii. Universul ia amploare, in momentul in care povestea s-a raspandit exact pana unde era nevoie.
In materie de haine, poti fi the best in momentul in care jonglezi cu cateva articole vestimentare. Daca ti-ai achizitionat o simpla rochie, dar ai stiut sa-i pui pantofii potriviti, asta inseamna sa intelegi cum sta treaba cu detaliile.

Si exemple se gasesc la tot pasul, sa zicem ca te-ai imbracat perfect, doar ca modul in care vorbesti nu te ajuta deloc, atunci ar fi cazul sa faci niste lectii de comunicare.

Si cum spuneam mai devreme de propria poveste, cand stii sa te avanti in obiectivele tale, cand crezi in tine, atunci poti sa reusesti, cand nu ti-e teama de riscuri. Genul acesta de persoane sunt putine la numar, dar sunt diferite si speciale.

Desigur, delimitarea intre activitatile de zi cu zi si viata persoanala, ar putea fi printre lucrurile care iti dau valoarea de care ai nevoie, iti da acea pozitie de om organizat, care stie sa faca diferenta.

O sa mai enumar cateva detalii, la care poate nu te gandeai, dar cu siguranta sunt de luat in seama. De exemplu, o floare oferita din partea uni om la care nu te asteptai vreodata intr-o zi de luni, iti poate aduce o parere cu totul altfel despre respectiva persoana.

Cand ajungi sa cunosti detaliile care te fac diferit de restul lumii, atunci poti spune ca esti o persoana care stie ce vrea si iubeste tot ceea ce face.

Zambiti mult,

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s