Travel

EXPERIENTA MEA DIN BIRMINGHAM

20160416_18031020160418_10471620160418_112453Faptul ca imi plac orasele populate, iar cum Birmingham se regaseste printre orasele cu o populatie numeroasa, fiind al doilea dupa Londra, este cu siguranta un loc unde te poti duce fara doar si poate. Experienta mea de aproximativ o luna in acest oras, mi-a adus cele mai frumoase stari, iar acum mi-am propus sa le impartasesc cu voi.

Orasul Birmingham se potriveste perfect pentru cei care au o pasiune pentru arta, deoarece aici se regasesc numeroase muzee si teatre. Pentru cei care iubesc natura, sunt o varietate de parcuri, destul de mari, in care nu ai cum sa te plictisesti deloc. Peisajele mirifice din aceste parcuri te invita la relaxare, de ce nu, chiar la o introspectie asupra gandurilor. Iata, un alt motiv pentru care nu trebuie sa ratezi acest oras.

De asemenea, daca ti-ai propus sa studiezi in afara tarii, cu siguranta Birmingham iti pune la dispozitie o multime de universitati, astfel incat sa ai de unde alege.

Centrul orasului Birmingham este o sursa de inspiratie pentru turistii care iubesc istoria, datorita cladirilor din epoca Victoriana, incluzand Muzeul orasului, Primaria, catedralele si bisericile.

Pe langa atractiile istorice ale acestui oras, mai exista atractile pentru shopping. Anglia, in general este o tara a reducerilor, iar daca esti pe faza, te poti intoarce cu cele mai bune cumparaturi la un pret destul de bun.

Birmingham iti pune la dispozitie o varietate de magazine din toate domeniile pana la outlet-uri, unde iti poti face toate poftele dupa propriile dorinte.

Singurul impediment care il are Anglia, implicit Birmingham este vremea. Aceasta oscileaza de la o ora la alta, mai exact acum este soare, intr-o ora ploua, iar dupa alte 2 ore e posibil sa apara din nou soarele, dar atata vreme cat esti imbracat corespunzator, te poti plimba chiar si cand vremea nu este una pe placul tau.

Oameni dragi, daca aveti posibilitatea de a ajunge in acest oras, in mod cert nu o sa va para rau, chiar o sa va intoarceti cu cele mai frumoase amintiri si trairi unice.

Va imbratisez!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s