Stories

Lupta pentru tot ceea ce vrei sa obtii

img_2307Sunt genul de persoana, care aspira la un viitor conturat frumos, drept dovada nu ma multumesc cu putin. Imi place sa consolidez aspiratiile mele, aducandu-le la realitate. Ideea de plafonare nu exista in conceptia mea. Imi place sa traiesc viata cu varf si indesat, iubesc sa adaug condimente vietii, ci nu rutina.

Contempland universul care ma inconjoara, in fiecare zi doresc sa ma inspir prin intermediul acestuia, astfel incat viata mea sa capete un sens.

Cum poti sa-i dai un sens vietii?

In primul rand, trebuie sa stii pe ce directie te afli. Din punctul meu de vedere, in momentul in care stii ca esti pe drumul cel bun, in mod cert, viata ta de creioneaza intr-un mod demn de admirat. In cazurile mai putin sigure, viata nu este tocmai pusa la punct, ci se afla pe o punte de nesiguranta.

Ca sa ajungi, sa-i dai contur vietii, ai nevoie sa implementezi in ritmul tau mentalitatea flexibila. Aceasta are rolul de a te face sa depasesti piedicile, reusind sa treci de posibilele hopuri cu brio.

Din acest motiv, este nevoie sa accepti provocarile, care-ti apar in cale, sa inveti din critici si sa te inspiri din succesul celorlalti.

Daca ajungi sa tii cont de aceste lucruri, tu o sa devii un om mult mai sigur pe tine, mai sociabil si cu mai multa vlaga.

In al doilea rand, trebuie sa inveti sa asculti. Neavand incredere in nimeni si nimic, ajungi un om izolat, inconjurat de incertitudini si cu o parere neplacuta despre tine.

Ce ramane de facut, tine fix de tine, de strategiile pe care le gasesti. Daca vrei sa obtii rezultate onorabile, atunci trebuie sa faci ceva pentru acest lucru. Nimeni nu te cauta cu solutii, tu esti singura persoana, care poate face ceva in acest sens.

Dragilor, luptati pentru atingerea obiectivelor voastre, si nu uitati sa va puneti pe primul loc.

Cu prietenie, Evelina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s