Adv. &Stuff

Treningurile de dama – un must have in orice garderoba

Fiind adepta unui stil sportiv, m-am gandit ca a venit vremea sa aduc in discutie despre treningurile de dama. Sunt convinsa ca la fiecare dintre noi ne place sa iesim in oras in tinute cat mai lejere, pentru a ne simti confortabil,din acest motiv treningurile sunt solutia perfecta. Fie ca mergem la cumparaturi, fie ca alergam in parc sau pur si simplu iesim la o plimbare, acestea sunt versatile indiferent de situatie.
Am intrat pe site-ul Haine de vis si am gasit acolo multe modele de treninguri de dama frumoase, pentru fiecare sezon. Am facut o selectie de treninguri pentru iarna, care sper sa va placa.
Treningul Snow Negru are un croi lejer, fiind perfect pentru sezonul de iarna, si poate fi purtat in orice imprejurare. Un alt avantaj pe care il are acesta este compozitia, fiind din bumbac si material matlasat de geaca, avand acel efect de stil urban. In plus, trebuie sa stii ca il gasesti disponibil si pentru el sau pentru copii.
De asemenea, Treningul Snow Silver prin croiul modern si culorile concepute iti confera stil, atitudine dar si atitudine. Totodata, reuseste sa te puna in prim plan prin intermediul materialului cu insertii de piele ecologica.

_vkp7836-800x800
Treningul Army este perfect pentru un stil fashion, acesta conferind autenticitate. Daca esti o femeie activa, care iubeste culorile indraznete, acesta este in mod sigur modelul care nu-ti va scapa din vedere.

_vkp7969-800x800
Pentru femeile care merg pe o linie ceva mai simpla, Treningul Black este conceput pentru un stil clasic, dar care inspira incredere si poate fi purtat in orice imprejurare, avand in compozita sa bumbac usor elastic si piele ecologica. Este ideal sa fie purtat intr-o zi ca aceasta.
Ultimul trening despre care o sa va vorbesc in acest articol este ceva mai extravagant, avand motive florale cu inspiratie autentic romaneasca. Treningul Mirage este perfect pentru femeile indraznete, care vor sa iasa in evidenta, avand un design modern, cu pantaloni slim care iti vor scoate in evidenta silueta. Este un model de trening cool, care transmite energie si incredere.

_vkp0158-2-800x800
Trebuie sa stiti ca toate creatiile sunt realizate in atelierul propriu, in Romania, iar modelele sunt unicat.
Dragelor, sper ca v-am insprat sa faceti cele mai bune alegeri in ceea ce priveste treningurile de dama.
Cu drag, Evelina

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s