Home

Atunci cand oferi un cadou

Astazi vreau sa aduc in discutie un subiect ceva mai delicat cu privire la modul in care te poti disciplina in momentul in care ai decis ca vrei sa oferi ceva. Momentul acela cand ti se ofera un cadou, si observi ca a dat gres.

Este foarte simplu de rezolvat astfel de situatii. In primul rand, daca te-ai decis sa faci un gest frumos, ar trebui sa iti pui urmatoarea intrebare, atunci cand cumperi respectivul produs. Pentru mine as accepta un astfel de produs, coincide cu persoana caruia doresc sa i-l ofer?

216525257a31cca6fe0b011f9e136e71
Puterea de a oferi fericire

Exista si varianta de a nu te prezenta cu nimic, decat cu lucruri foarte de prost gust, iti sugerez sa amani pentru un moment in care te simti pregatit din toate punctele de vedere.

Atunci cand esti lipsit de originalitate, te bazezi doar pe faptul de a fi in rand cu ceilalti, ajungi sa lasi in urma ta o impresie banala, lipsita de context si cu gandul ca ai scapat ieftin.

Cu un buchet de flori poti schimba starea persoanei caruia doresti sa i-l oferi
Cu un buchet de flori poti schimba starea persoanei caruia doresti sa i-l oferi

Modalitatea de a face un cadou se poate compara cu momentele in care ti-ai propus sa te autodepasesti, sa faci acea persoana cu adevarat sa fie fericita. Pana la urma, o pot numi si arta de sti sa faci un cadou. Interesant este ca in Japonia se fac cursuri in acest sens, ar fi o idee reusita si pentru Romania.

Ce trebuie sa retii din tot ce am spus pana acum, este foarte simplu.

  1. Daca stii ca nu esti pregatit/pregatita pentru a face un cadou, cel mai bine ar fi sa  ai in vedere pe viitor, decat sa faci o impresie gresita.
  2.  Daca chiar vrei sa faci un gest, un buchet de flori intotdeauna te va scoate din orice incurcatura.
  3.  Si in acest domeniu se pune in aplicare codul bunelor maniere.

Sper sa iti fie de folos acest articol, si mi-ar placea sa impartasesti experientele tale cu privire la subiectul abordat.

Love, Eveline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s